Camping på Fyn

Tag på oplevelse i den smukke natur, der er på Nordfyn og besøg Hasmark Strand Camping – det er camping på Fyn i topklasse!

Overvejer du at tage på campingferie i Danmark og specielt camping på Fyn, så slå vejen forbi Hasmark Strand Camping. Campingpladsen ligger lige ud til Nordfyns dejlige, lange sandstrande og frodige natur, der kan give ro i sjælen hos hele familien.

På Hasmark Strand Camping på Nordfyn er der udover den smukke natur også aktiviteter til folk i alle aldre, så hele familien har den bedste forudsætning for en fantastisk ferie her på Fyn. Og når vi siger hele familien, så mener vi også jeres hund. De firbenede venner er meget velkomne på vores campingplads. Vi har endda lavet et hundebad og en hundegård til dem. Hunde er velkomne, uanset om I kommer i jeres egen campingvogn, om I lejer en af vores campingvogne, eller om I vælger at leje en af vores 20 lækre hytter.

Læs mere om seværdighederne i nærheden af campingpladsen her. Fyn rummer mange spændende aktiviteter, slotte, forlystelser og meget mere, som kan danne ramme om en udflugt eller to for hele familien.

En campingferie på Hasmark Strand Camping byder på oplevelser for enhver. Vi har, som en af de eneste campingpladser i Danmark, både et indendørs- og et udendørs badeland. Her finder du rutsjebaner både indenfor og udenfor og alle pools er opvarmede, så der er ingen undskyldninger for ikke at hoppe i. For de voksne er der en wellness-afdeling med spa, dampbad og sauna – det er ren forkælelse for sjælen.

Udover de mange forskellige aktiviteter, der er hver dag på campingpladsen, kan I med fordel leje en af vores cykler og tage på opdagelse i den dejlige natur, der er i området omkring os.

Lige ved siden af campingpladsen ligger en af Nordfyns lækreste strande, der indbyder til sjov og leg om dagen og til hyggelige gåture om aftenen.

Vil du høre mere om hvad der er af muligheder for en dejlig campingferie på Nordfyn, så ring til os på telefon: +45 64 82 62 06. Book din ferie med det samme via dette link.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu