Danmarks bedste campingplads

Danmarks bedste campingplads i både 2013 og 2014

Hasmark Strand Camping på Nordfyn er igen i 2014 kåret til Danmarks Bedste Campingplads af læserne af Rejseliv.dk.

I 2013 stemte godt 3500 danskere på Hasmark Strand Camping, da de blandt fem danske campingpladser var nomineret til konkurrencen om at være Danmarks Bedste Campingplads. Og glæden var stor da sejren i 2014 også kom i hus.

Vi er så stolte og taknemmelige! Dette er virkelig en bekræftelse af, at vi tilbyder det helt rigtige for vores gæster. Vi arbejder hver dag benhårdt på at give alle gæster en fantastisk oplevelse og ferie.

I Danmark er der mere end 500 campingpladser og blandt disse blev Hasmark Strand Camping og fire andre nomineret af brugerne af campingpladser samt læserne af Rejseliv.dk til konkurrencen om titlen som Danmarks Bedste Campingplads. Efterfølgende løb Hasmark Strand Camping med sejren foran de andre norminerede.

Vi får ofte at vide, at vi har en hyggelig plads med god stemning og atmosfære, og at vi samtidig har nogle flotte, rene faciliteter og masser af aktiviteter, ikke mindst for vandhunde. Derfor er det skønt, at få denne titel, specielt fordi der er vores gæster der har valgt os.

Tak til alle der stemte på os og på gensyn.