Historie

Om os

Hasmark Strand Campings ejes af ægteparret Mette og Lars Skifter. Herunder får du en præsentation af parret, vores familie og vores passion for campinglivet.

Mette er uddannet inden for økonomi, og Lars er uddannet ingeniør, men sammen har vi valgt at kaste os ud i campinglivet og overtog i 2010 Hasmark Strand Camping. Vi supplerer hinanden godt – Mette styrer det administrative og Lars det praktiske, og på den måde har vi fået bygget vores dejlige campingplads op.

Sammen har vi seks sammenbragte børn i alderen fra 11 år og opefter. For os betyder familielivet meget, og når vi i den travle højsæson ikke har meget tid sammen, prioriterer vi i vinteren at rejse til udlandet sammen for at tilbringe noget kvalitetstid sammen som familie.

Vores campingplads

Kernen i at have en god campingplads er at være villig til at give noget af sig selv og dermed skabe hygge og nærvær på pladsen. Vi prioriterer nærvær og samvær med gæsterne højt for at give jer den bedst mulige ferieoplevelse.

Selvom de mange dejlige faciliteter på pladsen er med til at gøre en campingferie hos os god, så er vi sikre på, at I som gæster er ude efter ånden i campinglivet. Den ånd holder vi for eksempel i live med de mange aktiviteter, hvor vi bestræber os på at deltage. Som når Lars for eksempel finder guitaren frem ved lejrbålet og synger sange og bager snobrød sammen med gæsterne. Det er stjernestunder, som er uvurderlige.

Vi håber, I glæder jer til en ferie her på pladsen fyldt med hygge og gode ferieminder.

Vi glæder os til at tage imod jer.

De bedste hilsener

Mette og Lars Skifter

Hasmark Strand Camping