Aktiv ferie er campingferie

Vil du på aktiv ferie i Danmark, så tag på campingferie på Hasmark Strand Camping på Fyn!

Er du den aktive type, og vil du gerne sørge for, at hele familien kan holdes beskæftiget under hele ferien? Så tag forbi Hasmark Strand Camping.

Aktiv ferie kan betyde mange ting, og derfor er der også mange muligheder hos os. Der er hver dag aktiviteter for børn på campingpladsen, der er boldbaner, legepladser, svævebane, hoppepuder samt et stort indendørs- og udendørs badeland med rutsjebane. Der er naturligvis også den smukke natur, der omringer campingpladsen, som med fordel kan udforskes på en af vores lejecykler. Campingpladsen ligger lige ud til Nordfyns lækreste strand, der hver dag indbyder til leg og hygge samt til hyggelige gåture om aftenen. Med andre ord, så er det kun fantasien, der sætter grænser for HVOR aktive I skal være, når I besøger Hasmark Strand Camping.

Læs mere om vores aktiviteter på campingpladsen her og om de mange seværdigheder omkring Hasmark Strand Camping her.

Ønsker I yderligere information om de mange forskellige muligheder, der er for at holde en aktiv ferie på Hasmark Strand Camping, er I mere end velkomne til at ringetil os på telefon: 64 82 62 06. I kan også være super aktive og hurtige og booke jeres ferie online lige NU