Badeferie

Har du og din familie lyst til en rigtig badeferie? Så er Hasmark Strand Camping det helt rigtige valg! 

Med vores inden– og udendørs badeland er der rig mulighed for at bade – uanset vejret! Der er både store og små vandrutsjebaner, så de vilde kan få lidt udfordring, og de små kan have det sjovt. Derudover har vi også lækre boblebade, samt et bassin med strøm i, som er rigtig sjovt at pjaske rundt i!

Imens vandhundene boltre sig i vandet kan de voksne nyde en afslappende stund i vores skønne wellness-afdeling, som ligger i badelandet.

Vi er en campingplads med plads til alle – uanset om du har din egen campingvogn eller ej. For er du ikke selv en vogn, er det ikke noget problem. Vi har nemlig lækre hytter, som I kan leje. Og bemærk at hunde og andre kæledyr er tilladt i alle vores hytter, så hele familien kan komme med.

Har I mere lyst til at prøve jer af med camping, så lej en af vores udlejningsvogne og oplev campinglivet på en anden måde.

Udover vores attraktive badeland har vi også en masse andre aktiviteter på pladsen, og mange skønne seværdigheder i kort afstand fra pladsen. Læs mere om de forskellige oplevelser, I kan få hos os, lige her.

Book din badeferie med det samme lige her!

Vi glæder os til at se jer!

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu