Camping og badeland

På Hasmark Strand Camping er der både indendørs og udendørs badeland med plads til hele familien.

Hele familien har fornøjelse af et besøg på Hasmark Strand Camping og i vores store badeland. Vi er en af de få campingpladser, der har både indendørs og udendørs badeland.

Der er en stor indendørs pool med 2 rutsjebaner, boblebad samt adskillige bassiner i forskellige niveauer og vanddybder, så hele familien kan være med. Vi har varmet vandet op til 28,5° C og luften til 31,5° C. Så her er det sommer både i hverdagen og i weekenden!

Vores flotte udendørs badeland er fyldt med action for både store og små. Fra terrassen er der, for de vovede, 3 store rutsjebaner i forskellige størrelser, hvor du rigtig kan få fart på, inden du ender i det store bassin, der selvfølgelig er opvarmet, så du kan roligt springe i. Ligeledes er der mulighed for, de mindste i familien, kan få sus i maven i vores mindre rutsjebaner. Rundt om den udendørs pool er der stole til benyttelse, hvor man kan nyde den danske sommer, når det er bedst, når solen skinner. Herudover har vi også en wellnessafdeling til de voksne med sauna, spa og dampbad.

Tag derfor hele familien med i badeland på Hasmark Strand Camping, som byder på både wellness for de voksne og en masse sjov og leg for børn.

Foruden vores tropiske badeland er der altid en masse spændende aktiviteter på Hasmark Strand Camping samt en masse spændende natur i området omkring os. Benyt dig af vores kreative værksteder, leg med kaninerne, hop på hoppeborgene, leg på legepladserne, spis på vores restaurant, eller lej en cykel og tag på opdagelse i den skønne natur, der omkranser campingpladsen.

Du kan også holde din børnefødselsdag i vores badeland. Slip for besværet med koordinering, madlavning og oprydning og lad os stå for fødselsdagen i fantastiske rammer. Inviter dine kammerater på en sjov oplevelse med masser af fart på, som de med garanti vil snakke om i lang tid bagefter.

Book din campingferie, fødselsdag eller din tur i badelandet allerede nu eller ring på telefon 64 82 62 06 for mere information.

Vær opmærksom på, at vores udendørs badeland kun har åbent i skolernes sommerferie!