Camping med badeland

I Hasmark Strand Camping Badeland er der både indendørs og udendørs pools med plads til hele familien

Her på Hasmark Strand Camping er der både et indendørs og udendørs badeland,som hele familien kan gøre brug af.

Der er en stor indendørs pool med 2 rutsjebaner, boblebad samt adskillige bassiner i forskellige niveauer og vanddybder, så hele familien kan være med. Vi har varmet vandet op, så her er det sommer både i hverdagen og i weekenden!

Vores flotte udendørs badeland er fyldt med action for både store og små. Til vovehalsende er der 3 store rutsjebaner i forskellige størrelser, hvor du rigtigt kan få fart på inden, du ender i det store bassin. Der er også et par mindre rutsjebaner, så de mindste i familien også kan få et sus i maven. Er du mere til afslapning og til at nyde den danske sommersol, så står der liggestole omkring poolen. Trænger du til at forkæle dig selv lidt ekstra, har vi en wellnessafdeling, til de voksne, med sauna, spa, dampbad og koldtvandsbruser.

Tag derfor hele familien med i badeland på Hasmark Strand Camping, som byder på både wellness for de voksne og en masse sjov og leg for børn.

Foruden vores tropiske badeland er der altid en masse spændende aktiviteter på Hasmark Strand Camping samt en masse naturskønne områder i nærheden, som bestemt er et besøg værd.  Benyt dig af vores kreative værksteder, leg med kaninerne, hop på hoppeborgene, leg på legepladserne, spis på vores restaurant, eller lej en cykel og tag på opdagelse i den skønne natur, der omkranser campingpladsen.

Du kan også holde din børnefødselsdag i vores badeland. Slip for besværet med koordinering, madlavning og oprydning og lad os stå for fødselsdagen i fantastiske rammer. Inviter dine kammerater på en sjov oplevelse med masser af fart på, som de med garanti vil snakke om i lang tid bagefter.

Book din campingferie, fødselsdag eller din tur i badelandet allerede nu eller ring på telefon 64 82 62 06 for mere information.

Vær opmærksom på, at vores udendørs badeland kun har åbent i skolernes sommerferie!

Indendørs badeland på Fyn

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu