Billig camping i Danmark

Er du på udkig efter en billig campingferie i Danmark?

Der er mange måder at holde en god og billig ferie på i Danmark. Og campingferie er blandt de aller billigste.

Hasmark Strand Camping tilbyder ferier i alle prisklasser, så der noget for alle. Uanset hvilken måde du vælger at holde ferie hos os på, så er det helt sikkert, at du ikke bliver skuffet.

Du kan naturligvis besøge os i din egen campingvogn. Men har du ikke selv en campingvogn, kan du leje en hos os. Derudover har vi 20 lækre hytter I kan bo i, så der er muligheder nok.

Se priserne på leje af campingplads her, priserne på leje af campingvogn her og priserne på vores feriehytter her.

Udover at vi altid har gode priser til alle, har vi også et indendørs- og et udendørs badeland med rutsjebaner og opvarmet pool, wellnessafdeling med spa, sauna og dampbad, en kiosk, der har alt, hvad du har brug for under dit ophold på campingpladsen, en lækker restaurant med både gode retter samt en fantastisk og meget populær buffet, lækre og private badefaciliteter, en masse aktiviteter både på og uden for campingpladsen, cykeludlejning - så den smukke natur der omringer campingpladsen kan udforskes, strand og meget, meget mere.

Er Nordfyns lækre strand og smukke natur ikke nok, er der masser af seværdigheder i omegnen, læs mere om dem her.

Ønsker du at vide mere om de mange forskellige muligheder, faciliteter m.m. der er på Hasmark Strand Camping, så giv os et ring på telefon: 64 82 62 06.

Book din ferie online med det samme ved at klikke her.