Børnefødselsdag

Hold din børnefødselsdag hos Hasmark Strand Camping og vi garanterer for en uforglemmelig oplevelse!

En børnefødselsdag er altid med fart over feltet, og der skal gerne være meget plads. Så hvorfor ikke give dit barn en børnefødselsdag, der længe efter vil være det store samtaleemne? På Hasmark Strand Camping har vi plads til alle - og føldselsdagen vil være fyldt med aktiviteter. 

Fødselsdagen vil blive holdt i vores tropiske badeland, hvor børnene kan boltre sig i vandet, lege på rutsjebanerne og have det sjovt. Udover en tur i badelandet vil der også blive serveret lækker mad fra vores restaurant - noget mad, som alle børn kan lide! 

Herefter kan børnene frit lege på vores store vikingelegeplads, hoppeborg og hoppepuder, eller ræse om kap på vores gokarts. Der er masser af plads og rig mulighed for at få brændt noget krudt af!

Mad aftales med vores kok på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 31737072.

Skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 6482 6206 for mere info. Du kan også læse mere her

Vi glæder os til at fejre jer!