Camping med hund

Har du det lige som os, at din hund er en del af din familie? Så fortvivl ikke. Hos Hasmark Strand Camping er hunde og andre husdyr mere end velkomne. Så når vi siger, at hele din familie er mere end velkommen, så mener vi det!

Hos Hasmark Strand Camping, som ligger på det dejlige og smukke Nordfyn, er hele familien velkommen. Der er masser af muligheder for blot at overnatte eller for at holde jeres ferie hos os.

Så om jeres hund vil overnatte i jeres egen campingvogn, en af vores campingvogne, eller om den hellere vil overnatte i en af vores flotte campinghytter, skal står jer frit for. Hvad end I vælger, så skal vi nok gøre vores ypperste for, at jeres firbenede ven skal få en helt fantastisk ferie.

Hasmark Strand Camping ligger i et naturskønt område med masser af muligheder for, at både tobenede og firbenede kan få tilfredsstillet sine behov. Der er flere muligheder for at gå lange ture med hunden i nærområdet samt en lækker strand, hvor den for alvor kan boltre sig. Når I er tilbage på campingpladsen, kan I benytte vores hundebad, så sand og jord ikke behøver være til gene, der hvor I skal sove.

Når hunden har brug for at hvile sig efter al den aktivitet, kan I imens tage et smut i vores indendørs- og udendørs badeland med rusjebaner og opvarmet pool, hvor der også er en wellnessafdeling for de voksne med spa, sauna og dampbad.

Når alle så har fået ladet batterierne op, kan I tage forbi vores restaurant, Freja, som hver dag byder på lækre retter samt en meget populær buffet, så der er noget for både børn og voksne.

Vi har på pladsen 2 hundegårde, hvor jeres firbenede ven kan være, hvis I skal på udflugt eller forlade pladsen. I stedet for at jeres hund skal være i en varm bil, med mange mennesker og uro en hel dag, kan de nu være i en dejlig hundegård med skygge, rent vand og ro. Dette gør det nemt og bekvent for jer at have hunden med på ferien. Desværre kan vi ikke tilbyde at have hunde, som gør, stående i hundegården, da dette vil være til gene for andre gæster på campingpladsen. Det koster kr. 10,- pr. påbegyndt time. 

Læs mere om hunde på pladsen her

Der er altså masser af muligheder for en dejlig ferie på Hasmark Strand Camping for både dig, din familie og din hund.

Vi står klar ved telefonerne for at fortælle dig mere om de mange muligheder, som Hasmark Strand Camping tilbyder familier med hund. Ring til os på telefon: 64 82 62 06, eller book din ferie med det samme lige her