Camping med hund

Har du det lige som os, at din hund er en del af din familie? Så fortvivl ikke.
Hos Hasmark Strand Camping er hunde og andre husdyr mere end velkomne. Så når vi siger, at hele din familie er mere end velkommen, så mener vi det!

Hos Hasmark Strand Camping, som ligger på det dejlige og smukke Nordfyn, er hele familien velkommen. Der er masser af muligheder for blot at overnatte eller for at holde jeres ferie hos os.

Så om jeres hund vil overnatte i jeres egen campingvogn, en af vores campingvogne, eller om den hellere vil overnatte i en af vores flotte campinghytter, skal står jer frit for. Hvad end I vælger, så skal vi nok gøre vores ypperste for, at jeres firbenede ven skal få en helt fantastisk ferie.

Hasmark Strand Camping ligger i et naturskønt område med masser af muligheder for, at både tobenede og firbenede kan få tilfredsstillet sine behov. Der er flere muligheder for at gå lange ture med hunden i nærområdet samt en lækker strand, hvor den for alvor kan boltre sig. Når I er tilbage på campingpladsen, kan I benytte vores hundebad, så sand og jord ikke behøver være til gene, der hvor I skal sove.

Vi tilbyder hundepension

Vi har 2 hundegårde på pladsen, hvor jeres hund(e) kan være, hvis I skal på udflugt eller vil et par timer i badeland. I stedet for at jeres hund skal være i en varm bil eller campingvogn, kan den nu være i en hundegård med skygge, rent vand og ro. Dette gør det nemt og bekvemt for jer at have hunden med på ferie. Desværre kan vi ikke tilbyde at have hunde stående i hundegården, som gør, da dette vil være til gene for andre gæster på campingpladsen. Det koster kr. 10,- pr. påbegyndt time. 

Mens jeres hund slapper af i hundegården, kan I tage et smut i vores indendørs- og udendørs badeland med rutsjebaner og opvarmet pool, hvor der også er en wellness-afdeling for de voksne med spa, sauna og dampbad.

Når alle så har fået ladet batterierne op, kan I tage forbi vores restaurant, Freja, som hver dag byder på lækre retter samt en meget populær buffet, så der er noget for både børn og voksne.

Læs mere om hunde på pladsen her.

Der er altså masser af muligheder for en dejlig ferie på Hasmark Strand Camping for både dig, din familie og din hund.

Vi står klar ved telefonerne for at fortælle dig mere om de mange muligheder, som Hasmark Strand Camping tilbyder familier med hund. Ring til os på telefon: 64 82 62 06, eller book din ferie med det samme lige her

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER
Menu