Camping på Nordfyn

Nordfyn byder på smuk natur, rolige omgivelser og masser af aktiviteter for hele familien, hvis I tager på camping på Harmark Strand Camping!

Hasmark Strand Camping rummer alt det gode, som Nordfyn byder på. Tag på camping på Nordfyn og oplev en af Skandinaviens bedste campingpladser, der med sikkerhed vil leve op til alle jeres forventninger om en god campingferie.

På campingpladsen har vi indendørs og udendørs vandland fyldt med rutsjebaner for både store og små. I vores badeland har vi også en wellnessafdeling til de voksne, så I kan koble helt af imens børnene pjasker rundt i vandet. Tæt på campingpladsen er en lækker sandstrand, som kan give anledning til en lang dag ved stranden, hvis vejret viser sig fra sin gode side. Derudover har vi lækre legepladser, gokarts, hoppeborge, kaniner, udlejningscykler, et kreativt værksted og mange flere aktiviteter, så børnene kommer aldrig til at kede sig, hvis I tager på camping på Hasmark Strand Camping.

Når sulten melder sin ankomst, skal I heller ikke tænke på at skulle ud og køre efter mad. På pladsen har vi en lækker restaurant, som gennem hele sommeren tilbyder lækre buffeter, der er meget børnevenlige. En anden mulighed er at man kan handle ind i vores butik og selv lave sin mad i vores lækre køkkener eller på vores nye, lækre terrasse ved de store grill.

Uden for campingpladsen tilbyder Nordfyn en masse spændende aktiviteter – blandt andet fodboldgolf, minigolf, Enebærodde, en skibssætning fra vikingetiden, et renæssanceslot og selvfølgelig smuk natur. Vil man lidt længere væk end blot Nordfyn, kan man på Fyn finde mange andre gode aktiviteter og seværdigheder – læs mere om dem her.  

Så uanset om I er et par, en børnefamilie eller en flok venner – så er Hasmark Strand Camping for alle en ideel campingplads, der kan opfylde forskellige behov. Her er plads til alle, og vi garanterer god stemning og et trygt miljø.

Ring til os på 64 82 62 06 for at høre mere, eller book din campingferie online lige her