Camping på Nordfyn

Nordfyn byder på smuk natur, rolige omgivelser og masser af aktiviteter for hele familien, hvis I tager på camping på Hasmark Strand Camping!

Tag på camping på Nordfyn og oplev alt det gode som Hasmark Strand Camping rummer.

På campingpladsen har vi et indendørs og udendørs vandland fyldt med rutsjebaner for både store og små. I vores badeland har vi også en wellness-afdeling til de voksne, så I kan koble helt af imens børnene pjasker rundt i vandet. Tæt på campingpladsen er en lækker sandstrand, som kan give anledning til en lang dag ved stranden, hvis vejret viser sig fra sin gode side. Derudover har vi lækre legepladser, gokarts, hoppeborge, kaniner, udlejningscykler, et kreativt værksted og mange flere aktiviteter, så børnene kommer aldrig til at kede sig, hvis I tager på camping på Hasmark Strand Camping.

Når sulten melder sin ankomst, skal I heller ikke tænke på at skulle ud og køre efter mad. På pladsen har vi en lækker restaurant, som gennem hele sommeren tilbyder lækre buffeter, der er meget børnevenlige. En anden mulighed er, at man kan handle ind i vores butik og selv lave sin mad i vores fælles-køkkener.

Uden for campingpladsen tilbyder Nordfyn en masse spændende aktiviteter – blandt andet fodboldgolf, minigolf, Enebærodde, en skibssætning fra vikingetiden, et renæssanceslot og selvfølgelig smuk natur. Vil man lidt længere væk end blot Nordfyn, kan man på Fyn finde mange andre gode aktiviteter og seværdigheder – læs mere om dem her.

Så uanset om I er et par, en børnefamilie eller en flok venner – så er Hasmark Strand Camping en campingplads, der kan opfylde forskellige behov og interesser. Her er plads til alle, og vi garanterer god stemning og et trygt miljø.

Ring til os på +45 64 82 62 06 for at høre mere, eller book din campingferie online lige her.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu