Camping på Fyn

Tag på oplevelse i den smukke natur, der er på Nordfyn og besøg Hasmark Strand Camping!

Overvejer du at tage på campingferie i Danmark og specielt på Fyn, så slå vejen forbi Hasmark Strand Camping. Campingpladsen ligger lige ud til Nordfyns dejlige, lange sandstrande og frodige natur, der kan give ro i sjælen hos hele familien.

På Hasmark Strand Camping på Nordfyn er der udover den smukke natur også aktiviteter til folk i alle aldre, så hele familien er garanteret en fantastisk ferie. Og når vi siger hele familien, så mener vi også jeres hund. De firbenede venner er meget velkomne på vores campingplads, vi har endda lavet et hundebad og en hundegård til dem. Hunde er velkomne, uanset om I kommer i jeres egen campingvogn, om I lejer en af vores campingvogne, eller om I vælger at leje en af vores 20 lækre hytter.

Læs mere om seværdighederne i nærheden af campingpladsen her. Fyn rummer mange spændende aktiviteter, slotte, forlystelser og meget mere, som kan danne ramme om en udflugt eller to for hele familien. 

En campingferie på Hasmark Strand Camping byder på oplevelser for enhver. Vi har som en af de eneste campingpladser i Danmark både et indendørs- og et udendørs badeland. Her finder du rutsjebaner både indenfor og udenfor og alle pools er naturligvis opvarmede, så der er ingen undskyldninger for ikke at hoppe i. For de voskne er der en wellnessafdeling med spa, dampbad og sauna - det er ren forkælelse for sjælen.

Udover de mange forskellige aktiviteter, der er hver dag på campingpladsen, kan I med fordel leje en af vores cykler og tage på opdagelse i den dejlige natur der er i området omkring os.

Lige ved siden af campingpladsen ligger Nordfyns lækre strand, der indbyder til sjov og leg om dagen og til hyggelige gåture om aftenen.

Vil du høre mere om hvad der er af muligheder for en dejlig campingferie på Nordfyn, så ring til os på telefon: 64 82 62 06. Book din ferie med det samme via dette link