Campingferie med børn

Hvis du vil give dine børn en ferieoplevelse udover det sædvanlige, og som de vil snakke om længe efter, så tage dem med på Hasmark Strand Camping!

Efter en ferie på Hasmark Strand Camping er du sikker på, at dine børn vil elske dig længe efter. Vi har aktiviteter hele ugen for alle børn i alle aldre.

På Hasmark Strand Camping er der masser af aktiviteter for børn i alle aldre. I vores udendørs- og indendørs badeland er der altid sjov og ballade. Der er rusjebaner både indenfor og udenfor. Begge pools er opvarmede og med både en lav og en dyb ende, er der ingen undskyldninger for at hoppe i og have det sjovt. Skal der være lidt luksus til mor og far imens børnene hygger sig og leger i vandet, kan de tage et smut i vores wellnessafdeling, hvor der både er spa, sauna og dampbad.

På campingpladsen sker der altid noget. Hvis ikke det er nok med legepladser, boldbanen, hoppepuder, cykler eller kaniner, er der hver dag forskellige aktiviteter, børnene kan melde sig til. Vi har kreative værksteder, hvor alle sanser bliver udfrodret, bålhygge med snobrød og campingfatter, der hiver sin guitar frem, og så er der jo også altid alle de andre børn på pladsen at lege med. På Hasmark Strand Camping har vi aldrig hørt børn sige "Vi keder os...", så tag jeres børn med på ferie hos os - de vil elske det.

Campingpladsen ligger lige ud til en superlækker strand, hvor voksne, børn og endda hunde elsker at lege. Her kan I bygge sandslotte, slikke sol og bade i det friske havvand. Stranden er også en fantastik ramme for en hyggelig gåtur om aftenen, når aftensmaden og alle dagens indtryk skal fordøjes. Det er kræs for sjælen.

Vil I ud og se den smukke natur, der findes i området omkring campingpladsen, kan I leje cykler til hele familien og udforske Nordfyn på egen hånd.

Uanset om I vælger at bo i campingvogn, telt eller i en af vores dejlige hytter, er I sikret optimale bad- og toiletforhold. Enten i vores store og moderne servicebygninger, hvor I kan leje jeres helt eget bad eller i hytterne, hvor der er eget bad.

Én ting er sikker, efter et ophold på Hasmark Strand Camping, vil I have svært ved at få jeres børn med hjem igen - og de vil helt sikkert tilbage igen!

Har I spørgsmål til os om hvilke muligheder, der er for en sjov ferie for både voksne og børn, så ring til os. Vi sidder klar ved telefonerne for at fortælle dig mere på 64 82 62 06.

Du kan også booke din ferie lige nu ved at klikke her