Campingferie med børn

Hvis du vil give dine børn en ferieoplevelse udover det sædvanlige, og som de vil snakke om længe efter, så tag dem med på Hasmark Strand Camping!

Efter en ferie på Hasmark Strand Camping er du sikker på, at dine børn vil elske dig længe efter. Vi har aktiviteter hele ugen for alle børn i alle aldre.

På Hasmark Strand Camping er der masser af aktiviteter for dig og dine børn. I vores udendørs- og indendørs badeland er der altid sjov og ballade. Der er rutsjebaner både indenfor og udenfor. Begge pools er opvarmede og med både en lav og en dyb ende, så der er ingen undskyldninger for ikke at hoppe i vandet og have det sjovt. Skal der være lidt luksus til mor og far imens børnene hygger sig og leger i vandet, kan de tage et smut i vores wellness-afdeling, hvor der både er spa, sauna og dampbad.

På campingpladsen sker der altid noget. Hvis det ikke er nok med legepladser, boldbanen, hoppepuder, cykler eller kaniner, er der hver dag forskellige aktiviteter, børnene kan melde sig til. Vi har kreative værksteder, hvor alle sanser bliver udfordret, bålhygge med snobrød og så er der også alle de andre børn på pladsen at lege med. På Hasmark Strand Camping har vi aldrig hørt børn sige “Vi keder os…”, så tag jeres børn med på ferie hos os – de vil elske det.

Hasmarks natur kan noget for ALLE

Campingpladsen ligger lige ud til en superlækker strand, hvor voksne, børn og endda hunde elsker at lege. Her kan I bygge sandslotte, slikke sol og bade i det friske havvand. Stranden er også en fantastik ramme for en hyggelig gåtur om aftenen, når aftensmaden og alle dagens indtryk skal fordøjes. Det er kræs for sjælen.

Vil I ud og se den smukke natur, der findes i området omkring campingpladsen, kan I leje cykler til hele familien og udforske Nordfyn på egen hånd.

Uanset om I vælger at bo i campingvogn, telt eller i en af vores dejlige hytter, er I sikret optimale bad- og toiletforhold. Enten i vores store og moderne servicebygninger eller i hytterne, hvor der er eget bad.

Én ting er sikker: Efter et ophold på Hasmark Strand Camping, vil I have svært ved at få jeres børn med hjem igen – og de vil helt sikkert tilbage igen!

Har I spørgsmål til os om hvilke muligheder, der er for en sjov ferie for både voksne og børn, så ring til os. Vi sidder klar ved telefonerne for at fortælle dig mere på +45 64 82 62 06.

Du kan også booke din ferie lige nu ved at klikke her.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu