Campinghytter i Danmark

Har I lyst til at tage på campingferie, men har I ingen campingvogn? Ingen grund til bekymring – på Hasmark Strand Camping tilbyder vi luksuriøse campinghytter!

Selvom I ikke har en campingvogn, er det ikke noget problem! Vi udlejer lækre luksushytter, som kan dække alle behov, hvad enten I er et par eller en børnefamilie.

Hasmark Strand Camping er et ideelt feriemål for alle familier. Vi tilbyder forkælelse til både store og små, og vi vil gøre vores bedste for, at jeres campingferie bliver præcis, som I ønsker den.

Vi har 20 hytter til udlejning – 2 små hytter og 18 store hytter. De små hytter egner sig til par eller små familier, da der i alt er plads til 4 personer. I hytten er der både sofa, spiseplads og lækkert køkken samt sovepladser på hems til fire personer. De 18 hytter, som er til de lidt større familier, har plads til 6 personer, og er udstyret med køkken, spiseplads, sofa og eget toilet og bad. Fælles for begge typer hytter er, at det er tilladt at medbringe kæledyr. Det er ikke en rigtig familieferie, hvis ikke hunden er med!

Der er selvfølgelig også mulighed for at leje en af vores udlejningsvogne, hvis I hellere vil det – eller kan I naturligvis også medbring egen campingvogn, telt eller autocamper. Vi har plads til alle, og vi lover jer, at uanset hvilken overnatningsform I vælger, så vil I mærke campingånden over hele pladsen.

På Hasmark Strand Camping vil vi gøre vores til at I får en dejligt ferie. Med vores inden- og udendørs badeland, vores wellness-afdeling, den nærliggende strandlegepladserne, det kreative værksted og de mange aktiviteter, der er hele sommeren igennem, håber vi på, at I vil nyde ethvert sekund på campingpladsen. Har I brug for at koble helt af, er den omkringliggende natur det perfekte sted til en lang gåtur ved vandet.

Vi håber, I vil elske campinglivet lige så meget, som vi gør, efter I har holdt ferie på Hasmark Strand Camping – uanset om det er i hytte eller vogn!

Ring til os på telefon +45 64 82 62 06 for at høre mere, eller send os en mail på info@hasmark.dk. Som noget helt tredje: book din ferie lige her!

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu