Campinghytter på Fyn

Vil du gerne på campingferie, men har ikke nogen campingvogn?
Fortvivl ikke – vi har lækre campinghytter til udlejning.

Lej en lækker hytte på vores campingplads, som er tæt på en god sandstrand og rummer masser af aktiviteter for hele familien.

Hasmark Strand Camping er den perfekte feriedestination for alle, som gerne vil nyde alle fordelene ved en campingferie i Danmark. Uanset om man bor i en campingvogn eller i en af vores lækre luksushytter, så er campingstemningen alle steder.

Vi har hytter, der passer til ethvert behov – så om I er et par, en lille eller en stor familie, så er der rigeligt med plads til alle. Så går du og drømmer om en aktiv ferie, hvor der er liv og glade dage omkring dig, masser af aktiviteter, badeland, strand, restaurant og meget mere, så er vores hytter den perfekte løsning.

Vi har i alt 20 hytter på campingpladsen, som blev opført i 2010. Til den lille familie eller par har vi 2 hytter på 12 m2, hvor der er soveplads til 4 personer. Sovepladserne er på hems, hvilket er årsagen til, at vi har fået plads til både køkken med kogeplader, samt spiseplads til alle mand, til trods for de få kvadratmeter.

Store hytter

Er man en lidt større familie, eller ønsker man blot lidt mere plads at hygge på, så har vi 18 hytter på 35 m2, hvor der er sovepladser til 6 personer. Hytterne indeholder 2 fuldt udstyrrede soveværelser, hvoraf der er 2 ekstra sovepladser på hems i det store soveværelse. Vores store hytter har desuden køkken med komfur og opvaskemaskine, en lækker stue med pejs, et lille fjernsyn samt en lækker hjørnesofa. I de store campinghytter er der derudover eget toilet og bad.

Fælles for begge typer campinghytter er, at det er tilladt at have husdyr med. En ferie er jo ikke en rigtig ferie, hvis ikke hele familien er med.

Da der på Hasmark Strand Camping både er plads til længere ferieophold og spontane ferier, er vi i højsæsonen fleksible i forhold til dine ønsker og behov. Vi har derfor skiftedag i hytterne både onsdag og søndag i løbet ad en uge.

Det giver dig en masse muligheder. Du kan fx holde en kort ferie med enten 3 eller 4 overnatninger eller du kan vælge at holde den mere traditionelle 7-nats ferie. Skal det være helt vildt, og kan du slet ikke få nok af at være på vores dejlige campingplads, kan du jo blive hos os endnu længere.

Har du brug for et pusterum i hverdagens travlhed, kan du uden for højsæsonen også leje hytterne for enkeltdage og weekender.

Vil I hellere bo i telt, i jeres egen campingvogn, eller ønsker I at leje en af vores campingvogne, så er det naturligvis også muligt. Vi har masser af plads til at opfylde alle jeres behov for en optimal ferie. Ring til os og hør mere om dine muligheder for en dejlig ferie på det smukke Nordfyn.

Mere om pladsen

På Hasmark Strand Camping er der altid en masse aktiviteter for hele familien, både store og små. Smut en tur i vores indendørs- og udendørs badeland med wellness, hop på vores store hoppepuder, fodre vores kaniner, leg på en af de flere legepladser, tilmeld dig vores mange forskellige aktiviteter, lej en cykel og opdag det smukke landskab, der omringer campingpladsen på egen hånd, tag til bålfest med hygge og snobrød, hop en tur i vandet på stranden, der ligger lige ved siden af campingpladsen, spis på vores restauranter – og meget meget mere.

Trænger I til lidt voksenforkælelse, kan I tage en tur i vores wellness-afdeling, hvor der er både spa, sauna, dampbad og afslappet stemning.

Vil du høre mere om de mange muligheder Hasmark Strand Camping tilbyder, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon: 64 82 62 06. Eller book din hytteferie lige nu.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu