DM-finalen i Partners kommer til Hasmark

DM-finalen i Partners kommer til Hasmark

Brætspillet Partners kan i år fejre 20 års jubilæum. Det har været spillet i utallige familier gennem tiden, men aldrig har det taktiske spil, der kombinerer en ludo-lignende spilleplade med en stak kort, været så populært, som det er lige nu. En af de helt fantastiske egenskaber ved spillet er, at det kan spilles på tværs af alder og køn. 

Det er 2. gang at der afholdes DM i Partners og sidste år kunne John Søndergaard og Michael Nielsen fra Videbæk i Jylland løfte den flotte pokal, som de første DM-vindere i Partners nogensinde.

I perioden fra januar til august 2018 afholdes der 13 kvalifikationsturneringer rundt omkring i landet. Billetterne til kvalifikationsturneringerne er for længst revet væk og det hele ender altså i et brag af en DM-finale d. 15. september 2018 på Hasmark Strand Camping, hvor Danmarks 64 bedste par dyster om titlen som danmarksmester i Partners 2018.

Samarbejdet mellem Game InVentorS, der er udgiver af Partners, og Hasmark Strand Camping, opstod, da Mette og Lars, der ejer campingpladsen, lagde hovederne i blød for at finde på ny underholdning til den kommende sæson. Tankerne faldt meget naturligt på det folkekære brætspil, der de senere år har været et fast indslag, når man har været samlet med familie og venner.

En forespørgsel på mail om tilladelse til at bruge de officielle DM-regler til afholdelse af turneringer i Hasmark, blev til en kop kaffe en formiddag i marts og udviklede sig hurtigt til en samarbejde, der i første omgang resulterer i, at DM-finalen i Partners 2018, skal afholdes hos Hasmark Strand Camping.

Den første Hasmark-turnering i Partners har allerede været afholdt i Valhalla i påsken, hvor 27 par stillede op og havde en fantastisk hyggelig aften.

Der er allerede nu planlagt flere turneringer i Hasmark, men det skal dog understreges at disse på ingen måde har noget med DM at gøre, men blot er hyggelige aftener, hvor der spilles om mindre præmier og ikke mindst æren.