Ferie i Danmark

Danmark er et dejligt land at holde ferie i – men hvor skal man tage hen, og hvilken ferieform skal man vælge? Vi er ikke i tvivl – tag til Hasmark Strand Camping og nyd Danmark, når det er bedst!

Når man skal på ferie i Danmark, er der så mange muligheder, at det kan være svært at vælge. En af mulighederne er en campingferie på Hasmark Strand Camping på Nordfyn – læs om de mange muligheder, som pladsen kan tilbyde, her, og bagefter er vi sikre på, at du vil vælge Hasmark Strand Camping som dit feriemål til din næste ferie.

Hasmark Strand Camping forener aktiv familieferie, romantisk wellnessophold og camping- eller hytteferie sammen i et feriecenter, som kan opfylde alle behov for en god ferieoplevelse i Danmark.

Med vores inden- og udendørs badeland er der uanset vejret altid rig mulighed for at bade og have det sjovt i de mange rutsjebaner. Viser den danske sommer sig fra sin gode side, ligger der kun få hundrede meter fra pladsen en lækker strand, som kan danne rammerne om en hyggelig dag ved vandet. Udover badelandet er der på pladsen også mange andre aktiviteter for børnene. Der er blandt andet en vikingelegeplads, hoppeborge, kaniner, gokarts, et kreativt værksted, hvor der bliver kreeret flotte ting som perleplader og lysestager, og meget, meget mere.

Campingpladsen tilbyder også en dejlig restaurant, der hver dag i højsæsonen har dejlige buffeter, som kan mætte alle munde.

Tæt på pladsen er der gode indkøbsmuligheder og naturskønne omgivelser, og Nordfyn byder på mange spændende udflugtsmål for hele familien. Her ligger blandt andet en skibssætning fra vikingetiden, et renæssanceslot, en kunstgård samt en fodboldgolf-bane. Længere nede på Fyn finder du også H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Funky Money Park og Den Fynske Landsby. Læs meget mere om alle seværdighederne, der er at finde på Fyn, lige her.

Hos os kan du både overnatte i egen campingvogn, telt eller autocamper, eller du kan leje en af vores udlejningsvogne eller luksushytter, hvor der er plads til op til 6 personer.

Du er velkommen til at ringe til os 64 82 62 06 eller sende os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om de mange muligheder på Hasmark Strand Camping.

BOOK HER.

God ferie!