Ferie i Danmark

Danmark er et dejligt land at holde ferie i – men hvor skal man tage hen, og hvilken ferieform skal man vælge?
Vi er ikke i tvivl – Tag på campingferie i Danmark, tag til Hasmark Strand Camping og nyd Danmark, når det er bedst!

Når I skal på ferie i Danmark, er der så mange muligheder, at det kan være svært at vælge. En af mulighederne er en campingferie på Hasmark Strand Camping på Nordfyn.

Hasmark Strand Camping forener aktiv familieferie, romantisk wellness-ophold og camping- eller hytteferie sammen i et feriecenter, som kan opfylde alles behov for en god ferieoplevelse i Danmark.

Med vores inden- og udendørs badeland er der, uanset vind og vejr, altid rig mulighed for at bade og have det sjovt i de mange rutsjebaner. Viser den danske sommer sig fra sin gode side, ligger der en lækker strand kun få hundrede meter fra pladsen , som kan danne rammerne om en hyggelig dag ved vandet. Udover badelandet er der også dagligt aktiviteter for børnene. Der er blandt andet en vikingelegeplads, hoppepude, kaniner, gokarts, et kreativt værksted, hvor der bliver kreeret flotte ting som perleplader og lysestager, og meget, meget mere.

Campingpladsen tilbyder også en dejlig restaurant, der hver dag i højsæsonen serverer dejlig og velsmagende buffet, som kan mætte alle munde.

Tæt på pladsen er der gode indkøbsmuligheder og naturskønne omgivelser – Nordfyn byder generelt set på mange spændende udflugtsmål for hele familien. Her ligger blandt andet en skibssætning fra vikingetiden, et renæssanceslot, en kunstgård samt en fodboldgolf-bane. Længere nede på den sydlige del af Fyn finder du også H.C. Andersens Hus, Odense Zoo, Funky Money Park og Den Fynske Landsby. Læs meget mere om alle seværdighederne, der er at finde på Fyn, lige her.

Hos os kan du både overnatte i egen campingvogn, telt eller autocamper, eller du kan leje en af vores udlejningsvogne eller luksushytter, hvor der er plads til op til 6 personer.

Du er velkommen til at ringe til os +45 64 82 62 06 eller sende os en mail på info@hasmark.dk for at høre mere om de mange muligheder på Hasmark Strand Camping.

BOOK HER.

God ferie!

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu