Ferie med børn

Tag dine børn med på en hyggelig familieferie ved Nordfyns bedste badestrand!

Hasmark Strand Camping er et sandt paradis for børnefamilier, der elsker at bade. Her på campingpladsen har vi både et inden- og udendørs badeland, hvor der er udfordringer for både store og små. Indendørs er et boblebad, et børnebassin, rutschebaner til de store børn og rutschebaner til de små. Udendørs er der lidt vildere rutsjebaner for de store vovepelse, men der er også et legevandland til de små. Derudover er der en grotte og et bassin med strøm, så der er rig mulighed for leg til børn i alle aldre. Udover badelandet har vi mange aktiviteter hele sæsonen, så børnene aldrig kommer til at kede sig. Vi har bl.a. bolsjekogning, børnedisko, fodboldturneringer, Thorekspressen, strandudflugter, og meget, meget mere. Se alle vores aktiviteter i vores aktivitetsprogram, for det skal i hvert fald ikke hedde sig, at jeres børn har kedet sig på en ferie på Hasmark Strand Camping.

Imens børnene boltrer sig i badelandet, kan de voksne tage sig en afslappet stund i vores wellness-afdeling. Her er der lækkert spabad, sauna og dampbad, som garanterer et roligt sind og en afslappet stemning.

Tæt ved campingpladsen ligger Hasmark Strand, som er et perfekt sted til en oplevelse i det fri for dig og din familie. Badestranden er god, og der er masser af plads for dig og børnene til at bygge smukke sandslotte i. Derudover er der den nye strandoase, Hasmark Strandoase, hvor der både er picnic-borde med udsigt over havet, en god legeplads og masser af plads til at boltre sig i.

Når du og din familie skal på camping hos os, er det helt op til jer, om I vil bo i hytte eller campingvogn. Begge dele kan lejes hos os, eller I kan selvfølgelig medbringe jeres egen campingvogn eller autocamper. Vi har gode, store servicebygninger med bad, toilet og fælles køkkener, som gør jeres campingferie lidt lettere.

Book din familieferie hos os allerede nu lige her, eller læs mere om de mange oplevelser som campingpladsen og Fyn tilbyder lige her.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu