Feriecenter på Fyn

Feriecenter på Fyn i smukke omgivelser.

Leder du og din familie efter et feriecenter i midten af Danmark, hvor der er aktiviteter for både store og små? Så er Hasmark Strand Camping lige noget for jer. Det er masser af aktiviteter både inden for feriecenteret, men også mange omkringliggende udflugtsmål.

På feriecenteret er der både inden- og udendørs badeland, legepladser, gokarts, wellnesscenter og meget meget mere. Der er både noget for de helt små (for eksempel kaninfodring og børnedisko), men også oplevelser for teenagebørnene (for eksempel vilde vandrutsjebaner og playstation-og-gamer-rum). Vi vil sørge for, at alle i hele familien får en god oplevelse.

Tæt ved feriecenteret ligger også Odense Zoo, som indbyder til en god dagsudflugt med de mange smukke dyr. Derudover er der tæt på Hasmark Strand Camping en fodboldgolf-bane, Put N’ Take-fiskesøer og smuk natur, der til en hver tid giver anledning til en god gåtur eller cykeltur.

På feriecenteret er der både en lækker restaurant og et pizzeria, som hver dag byder på lækre retter og buffeter, der er både børne- og voksenvenlige.

Tag jeres egen campingvogn, autocamper eller telt med eller lej en af vores campingvogne eller luksushytter, og nyd campingånden på feriecenteret på Nordfyn.

Har du og din familie brug for en ferie med muligheder for aktiviteter til alle og i alt slags vejr, så tag til Hasmark Strand Camping på Nordfyn og nyd en luksuriøs campingferie i dejlig natur.

Vil du høre mere om de mange muligheder Hasmark Strand Camping tilbyder, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon: 64 82 62 06, eller book din ferie her.