Feriecenter på Fyn

Feriecenter på Fyn i smukke omgivelser.

Leder du og din familie efter et feriecenter i midten af Danmark, hvor der er aktiviteter for både store og små? Så er Hasmark Strand Camping lige noget for jer. Det er masser af aktiviteter både inden for feriecentret, men også mange omkringliggende udflugtsmål.

På feriecentret er der både inden- og udendørs badelandlegepladser, cykel-gokarts, wellness-center og meget mere. Der er både noget for de helt små og for de lidt ældre børn. For de helt små har vi fx kaninfodring og børnedisko og for de ældre børn har vi vilde vandrutsjebaner og et playstation/ gamer-rum. Vi vil nemlig gerne sørge for, at alle i hele familien får en god oplevelse.

Tæt ved feriecenteret ligger også Odense Zoo, som indbyder til en god dagsudflugt med de mange smukke dyr. Derudover er Hasmark Strand Camping omgivet af smuk natur, som Enebær Odde, der til enhver tid giver anledning til en god gå- eller cykeltur.

På feriecenteret er der en lækker restaurant, Restaurant Freja, som hver dag hele sommeren og i weekenderne i lavsæsonen byder på lækre retter og buffeter, der er både børne- og voksen venlige.

Tag jeres egen campingvogn, autocamper eller telt med eller lej en af vores campingvogne, mobilhomes eller luksushytter, og nyd campingånden på feriecenteret på Nordfyn.

Har du og din familie brug for en ferie med muligheder for aktiviteter til alle og i alt slags vejr, så tag til Hasmark Strand Camping på Nordfyn og nyd en campingferie i dejlig natur.

Vil du høre mere om de mange muligheder Hasmark Strand Camping tilbyder, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon: +45 64 82 62 06, eller book din ferie her.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu