Luksus wellnessophold på Fyn

Trænger I til at koble helt af, trække stikket ud og slappe fuldstændig af? Så tag på Hasmark Strand Camping og nyd et wellnessophold på dejlige Fyn.

Midt i den travle hverdag kan man godt få brug for at slappe fuldstændig af, trække sig tilbage og bare nyde hinandens selskab. Det kan I få rig mulighed for, hvis I tager på wellnessophold på Nordfyn hos Hasmark Strand Camping.

I vores badeland har vi en wellnessafdeling kun for voksne med spa, sauna, dampbad og fuldstændig afslappet stemning. Her er det muligt at lukke omverdenen af og tilbringe tid kun med hinanden og værdsætte god kvalitetstid i hinandens selskab.

På Hasmark Strand Camping har vi tilknyttet en lægeeksamineret massør, Anita Kristiansen, som kommer og giver massage på pladsen. Det er altid godt for musklerne efter en lang dag ved stranden eller i badeland at få dem masseret - det er godt for både krop og sjæl. Man kan enten få massage i vores læke wellnessafdeling med rolige omgivelser, eller massøren kan komme ned i campingvognen. 

Efter en lang og dejlig dag i wellness kan det være dejligt med en gåtur ved vandet. Få meter fra pladsen ligger en dejlig strand, hvor der langs vandet er en sti. Her kan man nyde havets brusen og den smukke natur – alt imens man glæder sig til lækker mad i vores lækre restaurant.

Restaurant Freja tilbyder nemlig lækre retter og buffeter, som kan nyde over et godt glas vin imens I vender verdenssituationen.

Når I tager på wellnessophold hos os, kan I enten bo i hytte eller campingvogn. I vores hytter kan I bo op til seks personer sammen, eller I kan leje de små hytter, som er gode til et par. I kan også leje en udlejningsvogn, hvis I har lyst til lidt mere campingstemning.

Hasmark Strand Camping kan med sikkerhed danne rammer om et idyllisk og uforglemmeligt wellnessophold på dejlige Fyn.

Book dit wellnessophold lige her, eller ring til os på 64 82 62 06 for at høre nærmere.