Zoo og Camping

Når campinglivet på Hasmark Strand Camping skal krydres med en oplevelse i Odense, kunne det ske med en tur til Odense Zoo.

Odense Zoo ligger kun en halv times kørsel fra Hasmark Strand Camping og er bestemt et besøg værd. Du kan opleve alt fra tigre, der trænes og aktiveres til røde pandaer, der kravler over hovederne på jer og hvem ved – måske kommer der en lille stofabe med retur til campingpladsen.

Måske har man brug for lidt dejlig afslapning efter et besøg ved alle dyrene og hvorfor ikke smutte en tur i vores wellness-afdeling, hvor der kan nydes et dampbad eller boblebad. Ydermere tilbyder vi massage af vores dygtige massør, Anita (dog efter aftale på forhånd).

Hvis I ikke er til en tur i zoo, skulle vores aktiviteter her på campingpladsen gerne ramme enhver sjæl. I sommerferien kan du blandt andet prøve en tur i helikopter, hvor du kommer højt op over Hasmark Strand Camping med udsigt over havet. Havet ligger kun 5 minutters gang fra Hasmark Strand Camping og på vejen derned, kan du vælge at stoppe ind og spille et slag minigolf.

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

Menu