Ledige stillinger

Til sæson 2018:

Drømmer du om at komme med i maskinhuset og opleve campinglivet fra den anden side af skranken?
Så er det nu du skal sende os en ansøgning.
 

Lejrchef  - klik for at åbne

Har du lysten og evnerne til fortsat at udvikle Hasmark Strand Camping på Nordfyn, der flere gange er kåret som Danmarks bedste campingplads? Har du flair for god kundeservice, og brænder du for at give gæsterne gode ferieoplevelser? Har du   kompetencer inden for administration og markedsføring? Og ikke mindst, kan du se fordelene ved at have en attraktiv moderne bopæl på ca. 150 kvm. med havudsigt på campingpladsen? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

 

Vi har fundet en butiksansvarlig for sæson 2018

 

Til vores restaurant Freja, søger vi tjenere, primært til aften og weekendarbejde. Det er en forudsætning at du har erfaring fra lignende stilling.

 

Til vores sæsonbutik, søger vi butiksmedarbejdere, vi ansætter udelukkende unge under 18 år. For job i denne stilling er det en forudsætning at du maksimalt skal have 7 fridage i perioden uge 28-31 begge inkl. da det er i den periode vi har mest brug for hjælp.

Send en mail med cv og vellignende foto til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.