Tryghed på pladsen

Et trygt miljø er et godt miljø

For os er et trygt og hyggeligt miljø for gæsterne noget af det vigtigste; både tryghed for de mange børnefamilier men også alle andre gæster. Derfor stræber vi efter at skabe et campingmiljø med glæde og nærvær, som kan danne rammerne om en god ferieoplevelse.

Vores kontakt til alle gæsterne, som vi får, når vi for eksempel går en tur rundt på pladsen med hundene, er noget der har stor værdi. Det er med til at skabe præcist det miljø, som vi ønsker.

Derudover er de mange aktiviteter for børn og voksne, som vort dygtige og altid glade personale gennemfører, med til at give pladsen liv og et godt miljø.

Med til at skabe et godt miljø er nemlig liv. Uanset hvor vores gæster befinder sig, skal de føle, at der er liv og glade dage på campingpladsen. Dette skaber vi med mange aktiviteter, Thorekspressen, restauranten, badelandet, de mange legepladser og centeret for livet her på pladsen: borgpladsen.

Som noget meget vigtigt har vi også gjort således, at al form for transport foregår udenom pladsen. Det vil sige at afhentning af flasker, affald, levering af varer, osv, som sker i lastbiler foregår udenom pladsen for at passe på børnene og mindske støjen. 

Vi håber, at I vil føle jer trygge og godt tilpas her på pladsen, når I tager på ferie hos os.

Vi vil i hvert fald gøre vores yderste for, at I får den bedste ferieoplevelse her på Hasmark Strand Camping!