Campingplads med vikingetema

Træd ind i vikingernes verden

På Hasmark Strand Camping træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg. Denne borg er kernen på pladsen og huser blandt andet receptionen, restauranten og butik.

Den store vikingeborg er inspireret af den nordiske mytologi. I Valhalla byder vi op til sjov og løjer med bl.a. bingo banko, karaoke eller disko. Restaurant Freja byder på lækre buffeter og er indrettet i en autentisk vikingestil. Derudover er vores selskabslokale Frigg ligeledes indbydende til gode fester, og fra Frigg er der adgang til Odins Tårn, hvor der er udsigt ud over hele campingpladsen.

Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Toget, Thor-Ekspressen tager alle en tur med rundt på campingpladsen, som kører hver dag i højsæsonen.

Fra vores badelandet kan I komme op i wellness-afdelingen, Norne. Der er også præget af myter fra den nordiske mytologi. Der er blandt andet en smuk dekoreret bænk, som er inspireret af Thors fangst af Midgårdsormen.

Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema, og vi glæder os meget til at byde jer indenfor i vores vikingeverden.

Som vikingerne ville sige: ”Alu, alu, laukr!”

BOOK DIN FERIE HER

Betalingsmuligheder på Hasmark Strand Camping

AKTUELLE TILBUD

KIG INDENFOR

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER
Menu