Forlystelser og seværdigheder

Uanset hvor du befinder dig på Fyn, er du aldrig langt fra store oplevelser. Egeskov Slot frister bl.a. med udfordrende labyrinter og en stor legeplads. Du kan også nemt bruge en dag på at udvælge dig dit yndlingsdyr i en af Danmarks bedste zoologiske haver. Eller måske har du mod på at fodre et sprællevende marsvin i Fjord & Bælt. Gå heller ikke glip af et besøg i H.C. Andersens Hus, hvor du bl.a. kan se hans hat og gebis.

Odense ZOO

Odense Zoo

Odense ZOO – helt tæt på!
Svøm hen i de store, brune øjne og mærk den varme mule mod din hånd, når du fodrer giraffen i Odense ZOO. Kom tæt på tigeren, se træning af dyr, majestætiske løver og legende...

Læs mere

 

Egeskov

Egeskov

Besøg Egeskov og oplev Danmarks smukkeste have, legepladsen og fire fantastiske labyrinter, udstillinger med veteranbiler, motorcykler, dukkehuse og meget andet. Her er noget for hele familien...

Læs mere

 

Jernbanemuseet

Danmarks Jernbanemuseum

På Nordens største jernbanemuseum kan du boltre dig på 10.000 m2 med leg og teknik, oplevelser og nostalgi. Museet viser tog og færger fra de sidste 150 år. Kig ind i den flotteste private salonvogn...

Læs mere

 

Løvens hule

Løvens Hule, Odense

I Løvens Hule er der noget for alle aldre. Der er masser af hoppeborge, spillemaskiner, airhockey, karusseller og masser af andet sjov. Når indgangen er betalt, så er det hele gratis at prøve.

Læs mere

 

Funky Monkey Park Odense

Funky Monkey Park, Odense

I Danmarks største klatrepark Funky Monkey Park er der udfordringer og oplevelser for alle aldersklasser med 9 klatrebaner og 16 svævebaner placeret i træerne fra 1/2 til 15 meters højde. På banerne bliver du udfordret med ikke mindre end 86 forhindringer i alle sværhedsgrader.

Læs mere

 

Den fynske landsby

Den Fynske Landsby

På frilandsmuseet, Den Fynske Landsby, inviteres du indenfor i en fynsk landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer...

Læs mere

 

H.C. Andersens Hus

H.C. Andersens Hus

I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer.

Læs mere

 

Naturama

Naturama

Natur og drama. Besøg Naturama i Svendborg. På Naturama fortæller vi naturhistorie på en ny måde. Oplev dyr til vands, til lands og i luften, iscenesat i et naturteater med skiftende lyd, lys og film.

Læs mere

 

Valdemar Slot

Valdemars Slot

Slottet er opført 1639-1644 til grev Valdemar Christian, søn af Christian IV og Kirstine Munk.
Senere blev slottet overtaget af søhelten Niels Juel. Slottet er stadig i slægtens eje.

Læs mere

 

Fjord og Bælt

Fjord & Bælt

Fjord&Bælt er et spændende oplevelses- og forskningscenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade.

Læs mere

 

brandts

Brandts

Kunsthallen Brandts (tidl. Kunsthallen Brandts Klædefabrik) flyttede ind i de gamle fabrikslokaler i 1987. Med sine fire store sale viser Kunsthallen skiftende danske og udenlandske udstillinger.

Læs mere