Wellness

WELLNESSOPHOLD PÅ DEJLIGE FYN.


Tag på et lækkert wellnessophold i Nordfyns smukke omgivelser.

Trænger du til at gøre noget lækkert for dig selv samt få en pause fra din travle hverdag? Tag en tur på Hasmark Strand Camping og besøg vores dejlige og lækre wellness afdeling tæt ved strand og smuk natur.

Fra vores indendørs og udendørs badeland er der adgang til vores welnessafdeling, Norne. Når du træder ind i Norne, kommer du ind i en smuk verden udsmykket i marmor fyldt med historier fra den Nordiske Mytologi.

I Norne finder du både sauna og en dampkabine. I midten af welnessafdelingen er der en stor spa, der er bygget op i granit, og som har Thors to imponerende geder som trappeopgang.

I gavlen af Norne, kan du sidde og slappe af på en smuk dekoreret bænk med sagaen om Thors fangst af Midgårdsormen og nyde den afslappende atmosfære, mens børnene hygger sig og leger på rutsjebanerne i badelandet.

Er I en børnefamilie, er der masser af muligheder for, at børnene kan boltre sig på campingpladsens øvrige faciliteter, mens der er hygge og welness på menuen for de voksne. Der er som nævnt det indendørs og udendørs badeland, der er legepladser, boldbaner, daglige togture rund på pladsen i vores tog, Thorekspressen, kreative værksteder, hoppeborge, clock golf, cykler, mooncars, kaniner og meget, meget mere. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Ofte oparbejder et besøg i welnessafdelingen en god appetit. Derfor foreslår vi, at du besøger vores lækre restaurant, Freja, som hver dag serverer lækre gourmetretter og en altid velsmagende buffet. Der er helt sikkert noget for en hver smag for både store og små.

Vores gæster på Hasmark Strand Camping får ofte lyst til mere af både afslapning, hygge, mad, leg, natur og oplevelser. Det er uanset, om man er en stor familie, en lille familie eller et par. Det kan vi naturligvis også hjælpe jer med. Hos os kan nemlig du både overnatte i hytte, telt og i campingvogn, når du er på besøg hos os. I vores hytter kan I bo op til 6 personer sammen, og der er plads nok til alle.

Med andre ord, så har Hasmark Strand Camping sat rammerne for, at hele familien kan få et fantastisk wellnessophold, hvor der hver dag er mulighed for at opleve nye og spændende ting for både børn og voksne.

Book her!