WELLNESS

Wellness ophold på dejlige Fyn

Tag på et lækkert wellnessophold i Nordfyns smukke omgivelser.

Trænger du til at gøre noget lækkert for dig selv samt få en pause fra din travle hverdag? Tag en tur på Hasmark Strand Camping og besøg vores dejlige og lækre wellness afdeling tæt ved strand og smuk natur.

Fra vores indendørs og udendørs badeland er der adgang til vores wellnessafdeling, Norne. Når du træder ind i Norne, kommer du ind i en smuk verden udsmykket i marmor fyldt med historier fra den Nordiske Mytologi.

I Norne finder du både sauna og en dampkabine. I midten af wellnessafdelingen er der en stor spa, der er bygget op i granit, og som har Thors to imponerende geder som trappeopgang.

I gavlen af Norne, kan du sidde og slappe af på en smuk dekoreret bænk med sagaen om Thors fangst af Midgårdsormen og nyde den afslappende atmosfære, mens børnene hygger sig og leger på rutsjebanerne i badelandet.

Er I en børnefamilie, er der masser af muligheder for, at børnene kan boltre sig på campingpladsens øvrige faciliteter, mens der er hygge og wellness på menuen for de voksne. Der er som nævnt det indendørs og udendørs badeland, der er legepladser, boldbaner, daglige togture rund på pladsen i vores tog, Thorekspressen, kreative værksteder, hoppeborge, clock golf, cykler, mooncars, kaniner og meget, meget mere. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Ofte oparbejder et besøg i wellnessafdelingen en god appetit. Derfor foreslår vi, at du besøger vores lækre restaurant, Freja, som hver dag serverer lækre gourmetretter og en altid velsmagende buffet. Der er helt sikkert noget for en hver smag for både store og små.

Vores gæster på Hasmark Strand Camping får ofte lyst til mere af både afslapning, hygge, mad, leg, natur og oplevelser. Det er uanset, om man er en stor familie, en lille familie eller et par. Det kan vi naturligvis også hjælpe jer med. Hos os kan nemlig du både overnatte i hytte, telt og i campingvogn, når du er på besøg hos os. I vores hytter kan I bo op til 6 personer sammen, og der er plads nok til alle.

Med andre ord, så har Hasmark Strand Camping sat rammerne for, at hele familien kan få et fantastisk wellnessophold, hvor der hver dag er mulighed for at opleve nye og spændende ting for både børn og voksne.

Book her!

Det koster 25,- at komme i wellness. Der er kun adgang til wellness, hvis der er købt adgang til badeland.
Personer under 16 år har kun adgang ifølge med en voksen.

Wellness på Hasmark Strand Camping

Få en lækker massage imens du er på ferie

På Hasmark Strand Camping har vi tilknyttet en lægeeksamineret massør, Anita Kristiansen, som kommer og giver massage på pladsen.

Det er altid godt for musklerne efter en lang dag ved stranden eller i badeland at få dem masseret – det er godt for både krop og sjæl.

Man kan enten få massage i vores læke wellnessafdeling med rolige omgivelser, eller massøren kan komme ned i campingvognen.

Priserne er, som følger:

30 min: 250 kr

45 min: 300 kr

Henvend dig til Anita på 60149736 for at bestille tid, eller se her i kalenderen, hvornår hun er på campingpladsen.

OBS: Husk eget håndklæde til massagen!

ANDRE OPLEVELSER PÅ PLADSEN

Udendørs vandland på Hasmark Strand Camping

Udendørs badeland

Indendørs badeland på Hasmark Strand Camping

Indendørs badeland

Speedbådscertifikat

Speedbadscertifikat

Stranden ved Hasmark Strand Camping

Stranden

Snobrød på Hasmark Strand Camping

Bålhygge

Saunagus på Hasmark Strand Camping

Massage ved Anita

Aktiviteter på stranden ved Hasmark Strand Camping

Aktivitetsprogram

Valhalla

Valhalla

Svævebane på Hasmark Strand Camping Fyn

Legepladser

Kreativt værksted på Hasmark Strand Camping

Kreativt Værksted

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER
Menu