Saunagus

Saunagus

Som den første campingplads i Danmark tilbyder Hasmark Strand Camping nu wellness-oplevelser med saunagus.

Vi har startet et spændende samarbejde med Saunagusmester Kris Kristensen, der blandt andet tidligere har lavet gus i Klosterbakken Svømmehal i Odense.

Saunagus er aromaterapi i saunaens varme omgivelser, denne oplevelse vil fuldføre spaoplevelse i vores wellnessafdeling. Saunagus er energigivende, afslappende og udrensende.

I et sammensurium af forfriskende og fyldestgørende dufte får du til et saunagus en helt fantastisk oplevelse for din krop. I saunagus starter saunaen med at være cirka 70 grader varm, hvor temperaturen efterfølgende vil blive varmet op, idet luftfugtigheden øges. Med til at øge luftfugtigheden er den rette mængde af olier og vand, som giver en rensende og fantastisk duft. Denne varme og duft bliver fordelt i saunaen ved hjælp af håndklædesving, hvilket hjælper kroppens porer til at åbne sig. Derudover kommer det ud i hele kroppen – muskler, lunger og led – ved de dybe åndedrag.

Under hele sessionen vil vores dygtige gusmester forklare om de velvalgte olier, der bliver brugt under gusen, så du ved præcis, hvad de gør af godt for din krop.

Der vil blive mulighed for både mindre saunagus af 12-15 minutters varighed og større saunagus, hvor man skal ind og ud af saunaen flere gange. Saunaguset foregår i vores wellnessafdeling.

Saunagus er med til at styrke dit immunforsvar samt rense din hud og resten af kroppen. Det giver ny energi og perfekt til at holde forkølelser væk.

Læs mere på vores gusmesters hjemmeside.