Fastligger

-nærmest gratis

Fastligger hos Hasmark Strand Camping – nærmest gratis

Som fastligger på Hasmark Strand Camping har du mulighed for at tjene tusindvis af kroner på at udleje din vogn i de perioder, du ikke selv bruger den.

Det er endda super nemt, for vi tager os af formidlingen til de potentielle lejere. Du skal faktisk bare informere os om, hvornår vognen er ledig til udlejning, og så arbejder vi hårdt for at få den afsat.

Hvor meget du får for at udleje din vogn afhænger af modellen og tilstanden, samt  tidspunktet for udlejen og din vogns beliggenhed på pladsen. Hvis du ønsker at udleje, kommer vi forbi, så vi i fællesskab kan finde en fair pris.

Din opgave i forbindelse med udlejningen bliver overdragelse af nøgler ved ankomst og afrejse. Så kan du samtidig give eventuelle praktiske oplysninger og tjekke tingenes tilstand ved endt udleje. Hvis du ikke selv har mulighed for det, så overtager vi gerne opgaverne for et mindre gebyr.

Du må udleje vognen så meget du overhovedet kan, men den største efterspørgsel er naturligvis i højsæsonen og de mange helligdagsweekender i foråret.

Vi har prøvet at samle alt hvad i behøver at vide, for at kunne leje jeres ferieparadis ud.

Kontakt os på info@hasmark.dk eller 64 82 62 06 for mere info, og vi hjælper jer med det praktiske.

Campingferie:

BOOK DIN FERIE HER

Betalingsmuligheder på Hasmark Strand Camping

AKTUELLE TILBUD

KIG INDENFOR

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER
Menu