Camping i egen vogn

På Hasmark Strand Camping kan I få alletiders campingferie for hele familien!

De fem forskellige pladskategorier:

Vi tilbyder 5 forskellige pladskategorier, som beskrevet herunder:

Diamantpladser er min. 144mstore med både vand og afløb på hver enkelt plads. På disse skønne pladser er der adgang til vores luksus toiletbygning, hvor der er mulighed for at leje sit helt eget familierum. Diamantpladserne er lyseblå og har numrene 500 - 528

Platinpladser er de blå på pladskortet, de er mindst 120 m2, og har alle vand, afløb samt TV direkte på pladsen. Det er også i platinområdet, der er adgang til vores nye 5-stjernede toiletbygninger og flere små legepladser, der giver mulighed for, at de mindste kan lege lige uden for campingvognen.

Guldpladser er de gule pladser på pladskortet, de er alle 100 m2, også her har alle pladser vand og afløb. Der er flot tilvoksede hække til nabopladserne i hele området.

Sølvpladser er de grå pladser på pladskortet, de er alle ca. 100 m2. Sølvpladserne har en populær beliggenhed, typisk nær en toiletbygning, legeplads eller ved strandparken.

Bronzepladser er de brune på pladskortet, der er strøm på alle pladser.

Meget mere end en almindelig campingplads

Campingpladsen rummer foruden vores lækre pladser nogle skønne faciliteter for både voksne og børn.

For eksempel er vores badeland meget populært – både indendørs og udendørs, stranden ligger tæt på pladsen og foruden det, er der ofte arrangeret aktiviteter for børnene - lige fra fodbold på boldbanen til trylledejskreationer i vores Kreative Værksted.

Ferien på Hasmark Strand Camping bliver derfor aldrig kedelig!

Ønsker I, at se hvad Danmarks Bedste Campingplads 2013 og 2014 har at tilbyde, så kig forbi vores tilbud og se, hvad vi tilbyder af gode priser til dig og din familie netop nu.

Vi vil glæde os til at byde hele din familie velkommen i campinglivet!

 

Overnatningsmuligheder:

Campingvogn
Telt
Autocamper
Udlejningsvogn
Vikingehytte
Mobile Home