Lille vikingehytte - 12m2

Vi har 2 små hytter på 12 m2 med plads til 4 personer

Har i ingen campingvogn, men brænder I efter at opleve den dejlige campingstemning på en campingplads? Så lej en af vores vikingehytter og tag på hytteferie hos os!

I de små hytter sover alle på hems, på den måde har vi fået plads til både køkken med kogeplader og køleskab, samt spiseplads til alle mand. Se vores vikingehytters inventarliste

Som gæst i vores vikingehytter får I en god komfort uden en campingvogn, og som familie er I stadig en del af campinglivet på pladsen.

Vi lægger stor vægt på at være så fleksible som muligt, og der er derfor skiftedag i i Mobile Homes flere gange om ugen.

Det giver dig mulighed for en kort ferie med enten 3 eller 4 overnatninger, samtidig bevarer vi muligheden for den mere traditionelle 7 nats-ferie, eller hvis det skal være helt vildt, har du mulighed for at blive i fx. 10 nætter.

Udenfor højsæsonen kan hytterne også lejes for enkeltdage og weekender.

For ophold på hverdage i lavsæsonen, ring for et uforpligtende tilbud.

I lavsæsonen kan hytterne være ret kolde, hvis der ikke bliver tændt op inden jeres ankomst. Så hvis man ønsker opvarmning, så ring eller skriv en mail til os med dette ønske. Hvis I booker online kan I krydse af, hvis I ønsker opvarmning. 

Strøm afregnes efter måler med kr. 3,75 pr. kwh.

Det er tilladt at medbringe husdyr i alle vores hytter.

Bemærk at der er rygeforbud i alle hytter. 

Se alle priser og tilbud på hytten her

eller

Beregn din pris her

Overnatningsmuligheder:

Campingvogn
Telt
Autocamper
Udlejningsvogn
Vikingehytte
Mobile Home