Mobile Homes

Bliver pladsen i en campingvogn for trang? Ønsker I en smule mere komfort, men vil stadig have den ægte campingoplevelse? Har I det bedst, når alting er klar, når I kommer frem? Så er vores splinternye mobile homes lige noget for jer.

Modellen er Adria SLine anno 2016 med rigelig plads til hele familien. På dens 35m2 fås i alt syv sovepladser. Eller faktisk otte med sofaen i stuen. Der er også to toiletter, så der ikke opstår kø under morgenbadningen. Vores mobile homes har tre værelser, en stor terrasse og alt service til en hyggelig familiefrokost. 

Som gæst i vores Mobile Homes får I en god komfort uden en campingvogn, og som familie er I stadig en del af campinglivet på pladsen.

Vi lægger stor vægt på at være så fleksible som muligt, og der er derfor skiftedag i i Mobile Homes flere gange om ugen.

Det giver dig mulighed for en kort ferie med enten 3 eller 4 overnatninger, samtidig bevarer vi muligheden for den mere traditionelle 7 nats-ferie, eller hvis det skal være helt vildt, har du mulighed for at blive i fx. 10 nætter.

Udenfor højsæsonen kan Mobile Homes også lejes for enkeltdage og weekender.

For ophold på hverdage i lavsæsonen, ring for et uforpligtende tilbud.

I lavsæsonen kan Mobile Homes være ret kolde, hvis der ikke bliver tændt op inden jeres ankomst. Så hvis man ønsker opvarmning, så ring eller skriv en mail til os med dette ønske. Hvis I booker online kan I krydse af, hvis I ønsker opvarmning. 

Strøm afregnes efter måler med kr. 3,75 pr. kwh.

Det er tilladt at medbringe husdyr i alle vores Mobile Homes.

Bemærk at der er rygeforbud i alle Mobile Homes. 

De kan bookes online, men har du spørgsmål, så skriv endelig til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også klikke her og se hvor lækker den ser ud 

 

Overnatningsmuligheder:

Campingvogn
Telt
Autocamper
Udlejningsvogn
Vikingehytte
Mobile Home