CAMPINGPAS

Her finder du information om Campingpasset

Campingpas er ikke længere et krav her på Hasmark Strand Camping, men vi anbefaler det på det kraftigste, da det fungerer som en 3. parts forsikring, hvis ulykken er ude.

Har du ikke allerede har et gyldigt campingpas, kan vi lave et campingpas fra Camping Key Europe til dig, i forbindelse med bestillingen. Det koster kun kr. 110,-, og er gyldigt i hele sæsonen.

Vi accepterer også campingpas udstedt af andre.

Et campingpas gælder for en husstand, uanset om man kommer med egen campingvogn/telt, eller om man lejer en hytte/campingvogn, der findes på pladsen i forvejen.

Har du ikke et campingpas for denne sæson, er det nemt at bestille det, når du booker online. Så printer vi passet ved din ankomst til campingpladsen.

Alle gyldige Camping Key Europe er omfattet af en ansvarsforsikring overfor 3. person, såfremt pasindehaveren ikke selv har anden forsikringsmæssig dækning. Forsikringen dækker kun skader, som man ifølge dansk retspraksis kan drages til ansvar for.

Alle kan få udstedt et selvstændigt campingpas, men børn under 15 år kan kun få et campingpas udstedt med forældrenes samtykke. Et campingpas gælder både for par og enlige, samt deres hjemmeboende børn under 18 år. Alle skal have samme faste bopæl. Når man er fyldt 18 år, skal man have sit eget campingpas.

BOOK DIN FERIE HER

Betalingsmuligheder på Hasmark Strand Camping

AKTUELLE TILBUD

KIG INDENFOR

OVERNATNINGSMULIGHEDER

EGEN VOGN

Vi har plads til din campingvogn

EGEN AUTOCAMPER

Vi har specielle autocamper pladser

EGET TELT

Nyd ferien i eget telt

MOBILE HOME

Snup en vaskeægte drømmeferie i en af vores nye mobilehomes

LUKSUS VIKING HYTTE

Lækker 35 m2 luksushytte med bad og toilet

LILLE VIKINGEHYTTE

Lille hytte uden toilet og bad på 12 m2

LEJ EN VOGN

Vi har 3 moderne Adria vogne du kan leje

LEJ EN FASTLIGGER VOGN

Flere af vores fastliggere lejer deres vogne ud

OPLEV PLADSEN

SE 360 GRADERS BILLEDER FRA PLADSEN HER
Menu