Arrangementer

Hold dit møde, kursus eller et andet arrangement på Hasmark Strand Camping

Hvis din virksomhed eller forening skal afholde møde, kursus eller andre arrangementer, står vi klar med lokaler, servering af mad, kaffe/the, frugt og kage, eller hvad I ellers måtte have af ønsker.

Vi tilbyder også overnatning (i vores lækre luksushytter) i forbindelse med arrangementet til en god pris. 

Lyder det interessant, så ring på 64 82 62 06 eller skriv en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få et tilbud på netop dit arrangement med de ønsker, du måtte have til rammerne, så vil vi gøre, hvad vi kan for, at det bliver et fantastisk arrangement.

 

Børnefødselsdag


Inviter dine venner til fødselsdagsfest i badeland. Hos Hasmark Strand Camping har du nu mulighed for at holde børnefødselsdag med mad fra Restaurant Freja

Når I er færdige i badelandet og med at spise, er der fri afbenyttelse af vores legepladser, hoppeborge, hoppepuder. Eller I kan tage et mooncar-ræs, inden turen går hjemad.

Restaurant Freja tilbyder 3 forskellige pakker, så du kan vælge netop dén, der passer til din børnefødselsdag.

 

Her kan du læse om de tre muligheder og priser

 

For yderligere information og bestilling af arrangementer - ring på tlf. 50 77 80 80. 

Mad aftales med vores kok på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 31 73 70 72.